Recenze od účastníků

Jiřina Vimpelová: (11.09.2017 14:15:43)

Chci i touto cestou poděkovat paní Mirce. Byla jsem několikrát na kurzu aranžování adventních dekorací a pak na soukromém kurzu svatební floristiky. Také mi pomáhala s dekoracemi na svatbu kamarádky. Nejen, že jsem si vždy duševně odpočinula, nabrala mnoho informací a rad, ale také se zasmála-prostě blaho. Moc a moc děkuji.

Jindra Hunkova: (25.08.2017 18:00:00)

Srdecne diky pani Mirce Novakove. Navstevovala jsem jeji 3 mesicni kurz pred peti lety. V lete se vdavala moje dcera a jako darek sem ji chtela dat mnou uvazanou svatebni kytici. Oslovila jsem pani Mirku a zaplatila si u ni individualni kurz zamereny na svatebni floristiku. Spolu s mou kamaradkou jsme u ni stravily velmi prijemne a inspirativni odpoledne. Diky jejim radam ziskanym na kurzech a kvalitnimu \"skoleni\", jsem na svatbu uvazale nejen kytici pro dceru, ale i kytice pro maminky, svedkyni, korzaze a stihla jeste udelat vypichovana aranzma. Ona by tam jiste nasla chyby, urcite ma prace nebyla perfektni, ale ma dila mela skutecne velky uspech. O tom svedci i to, ze moje mlada kolegyne me pozadala, zda bych ji take uvazala kytici na svatbu. Jeste jednou diky.

Lenka Jedličková: (01.07.2017 23:42:00)

Ráda bych poděkovala paní Mirce Novákové za to, že se po dobu 3 let (tak dlouho už navštěvuji její kurzy) tak úžasně starala o mé duševní zdraví. Na jejích kurzech jsem se stala závislou. Důvod, proč jsem poprvé navštívila kurz aranžování květin byl prostý. V práci jsem se psychicky zhroutila. A místo léků na deprese a uklidnění, které mi nabízeli lékaři, jsem zvolila tu nejlepší možnou variantu, kterou jsem jen mohla. Kurzy paní Mirky Novákové. Mým snem totiž vždycky bylo vázat a prodávat květiny ve vlastním květinářství. A i když mě nakonec toto povolání minulo, tyto skvělé kurzy mi můj sen alespoň trochu splnily. Můj psychický stav se začal rapidně zlepšovat a já měla zase radost ze života. Trpělivost paní Mirky, její profesionalita i nádherné materiály, které jsme měli vždy k dispozici, dělaly kurzy příjemnými, jedinečnými a na úrovni. Domů jsme si odnášeli nejen krásné výrobky, ale i dobrý pocit z vlastní práce. A proto mě z celého srdce mrzí, že tato veliká paráda a radost pomalu končí. Přeji paní Mirce pevné zdraví a životní pohodu a ještě jednou ji za všechno moc děkuji!

Kateřina Pitrmanová: (26.06.2017 21:41:09)

Jedním slovem úžasné!! 17. a 18. června jsem absolvovala můj první kurz floristiky, konkrétně kurz \"Vypichované aranžmá\" a \"Šperky ze živých květin\". Bylo vidět, že paní Mirka Nováková má roky zkušeností a svým přístupem je sto procentní profesionál. Odnesla jsem si domu nejen krásně zpracovaná květinová aranžmá a spoustu květinových šperků, ale i nové zkušenosti a znalosti. Již teď se těším na týdenní intenzivní kurz. :-) Ráda bych paní Mirce poděkovala za to, že je ochotná své zkušenosti předávat ostatním. Pokud se chcete opravdu naučit práci s květinami, kurzy u paní Mirky vřele doporučuji.

Marcela Míková: (20.06.2017 12:50:55)

Ráda bych poděkovala za příjemně strávenou sobotu na kurzu paní Mirky věnovaném vypichovaným aranžmá. Bylo to pohodové a inspirativní, procvičila jsem si známé techniky, i něco nového a už se těším na podzimní kurzy.

Aleš Šnóbl: (15.05.2017 22:29:31)

Oceňuji velkou trpělivost paní Mirky a precizní přípravu materiálu. Určitě doporučuji všem!!! Ještě jednou díky :-)...

Daniela Bílková: (03.05.2017 14:19:24)

V dubnu jsem absolvovala individuální kurz na téma \"anglická kapka\". U paní Novákové to pro mě nebyl kurz první, a tak mohu jen opět konstatovat - naprostá spokojenost. Byl to úžasně strávený čas. Odcházela jsem s krásnou kyticí a spoustou cenných rad. Paní Nováková, moc děkuji, budu se těšit na další shledání!

Romana Radikovska: (01.04.2017 18:36:27)

Právě jsem absolvovala kurz Dekorativní věnce 3x jinak. Jsem nadšená z toho, jak kurz probíhal. Dokonalá příprava, profesionalita paní Novákové. Krásně jsem se odreagovala a inspirovala do dalších dnů. Těším se na další kurzy. Děkuji

Petra Šmídová: (12.02.2017 10:17:06)

Kurz Šperky z živých květin jsem si skvěle užila. Byla jsem nadšená, co se dá vyrobit z kousku drátu a v kombinaci s různými květinami. Vedení kurzu paní Novákovou bylo jako vždy profesionální. Už mám nápady, jak využít nové techniky, které jsem se naučila. Děkuji za krásný den.

Kristýna Hanušová: (06.02.2017 20:55:02)

O víkendu jsem absolvovala kurzy Vypichované aranžmá a Šperky ze živých květů. Oba kurzy byly naprosto skvělé, výběr z velkého množství materiálu a odborné rady, díky nimž vznikla neuvěřitelná díla. Zejména kurz šperků byl velmi originální. Díky paní Novákové jsem si perfektně psychicky odpočinula, naučila se spoustu nových technik a navíc mám krásně vyzdobený byt. Už se těším na další z kurzů. Děkuji!

Martina Vyhnisová: (06.02.2017 16:19:22)

Po kurzu na vypichovaná aranžmá se již těším na další. Mám za sebou hodně užitečných rad, doma krásné kytice a nádherně strávený jeden den!

Anna Halásová: (24.01.2017 12:02:33)

Na kurz floristika pre začiatočníkov som sa prihlásila na odporúčanie mojej kamarátky floristickej dizajnérky a cestovala som za ním až zo Slovenska. Vôbec neľutujem :), kurz bol výborný, bol zameraný hlavne na praktickú časť, čo som aj potrebovala a chcela. Pani Mirka mala s nami trpezlivosť a kytice sme spolu vyšperkovali do dokonalosti :) ... maximálna spokojnosť, určite si vyberiem aj z ponuky ďalších jej kurzov :)

Alice: (21.01.2017 00:34:03)

Kurz floristika pro začátečníky jako dárek k svátku byl skvělý nápad. Konečně vím, jak udělat krásnou kytici z mé zahrádky. Určitě se na nějaký kurz k p. Mirce znovu přihlásím. Díky.

Eleonora Kolářová: (15.12.2016 16:27:47)

Velké díky paní Mirce Novákové! Obdivuji její trpělivost se začátečníky. Nyní pokračuji v pokročilých a určitě si ještě nějaký ten kurz přidám. Zvykla jsem si na krásné výrobky, které si nosím vždy po perfektně a profesionálně vedené lekci domů. Všem zájemcům doporučuji! Lenka

Lenka Rešutíková: (12.12.2016 13:27:53)

Moc bych tímto chtěla poděkovat paní Mirce Novákové za možnost absolvování již 4. večerního kurzu. Každý kurz je úžasný, neskutečně přínosný a zároveň odpočinkový. Pokaždé si odnášíme své výtvory domů a můžeme jimi obdarovat své blízké. Pod vedením Mirky jsem se naučila základům a pravidlům aranžování. Její rady jsou profesionální a výtvory nádherné. Těším se na další kurzy a na další spolupráci s touto skvělou lektorkou!

Jana: (08.12.2016 02:14:07)

Děkuji moc za báječný kurz, který mne neskutečně bavil. Odpočinula jsem si a pod vedením paní lektorky Novákové jsem se toho hodně naučila. Absolvovala jsem kurz pro začátečníky i pokročilé a těším se na další! Děkuji, Jana.

Alena Lehovcová: (09.11.2016 16:57:54)

Chtěla bych moc poděkovat paní Novákové za právě skončený kurz pro začátečníky. Byl výborný. Naučila mě mnoho věcí, které člověk z knížky prostě nevyčte. Ještě jednou jí děkuji a přeji jí mnoho úspěchů.

Jaroslava Bašistová: (08.08.2016 10:17:48)

Uplynulý víkend som absolvovala u pani Mirky \"Svatební floristiku\" a som nadšená! Na kurz som pricestovala až z Bratislavy a bola to naozaj skvelá voľba. Kurz bol dokonale koncipovaný pre začínajúcich floristov, vďaka čomu sme sa v pomerne krátkom čase zoznámili so základnými svadobnými kompozíciami. Veľmi oceňujem vysokú profesionalitu pani Mirky, jej dlhoročné skúsenosti, príjemnú školiacu miestnosť s perfektným vybavením, individuálny prístup a prácu s kvalitným floristickým materiálom. Príjemným bonusom bolo obsiahle CD \"ABCD floristy\", ktoré poskytuje skutočne praktické informácie pre začiatočníkov. Suma sumárum - určite som nebola na kurzoch pani Mirky naposledy a už teraz sa teším na ďalší. Za všetko ďakujem!

Dana Dina Kolevska: (20.07.2016 19:14:04)

Od 11.-15. 7. 2016 jsem absolvovala týdenní individuální kurz floristiky u paní Mirky. Přijela jsem až z Makedonie, bez jakýchkoliv zkušeností a nevĕdĕla jsem, co mohu očekávat. To, co jsem zažila bĕhem tohoto intenzivního, pilného, ale především krásného týdne u Mirky se pokusím “sbalit” do nĕkolika slov. Je tĕžké neopakovat slova spokojených návštĕvnic jejích kurzů, které ji ve svých recenzích chválí. I já vysoce oceňuji její profesionálnost а vysokou pedagogickou úroveň, přičemž hlavní důraz klade na manuální – praktický aspekt. Musím však pochválit i její výbornĕ koncipovaný teoretický material na CD. Pracovat (učit se) pod ostřížím zrakem Mirky je záležitost vice než pohodová: příjemné prostředí, skvĕlé technické podmínky k práci, bohatství nejrůznĕjších materialů v učebnĕ. Ať je človĕk sebevĕtší nemehlo, Mirčin přístup a vedení ve vás probudí nadĕji, že i z vás se může stát florista s velkyým F . A co jsem si po tom týdnu odnesla z Prahy já? Odnesla jsem si poznatek, že sebelepší kniha o floristice je na houby, dokud se to nevyzkouší vlastníma rukama, a překvapení, kolik materiálů, technik a i užitečných triků floristika používá. Odnesla jsem si vĕdomí, že i když jsem na kurzu “nadĕlala” spoustu aranžmánů, bez dalšího zdokonalování a výcviku zůstanu na úrovni floristického neandrtálce . Co jsem si odnesla dále: skvĕlé marmelády (čímž dokazuji, že Mirka je nejen vysoce profi lektorka aranžování, ale i prvotřídní výrobce marmelád!), triko (padne jako ulité  ), jeden puchýř (teplota lepidla v tavné pistol JE opravdu vysoká  ). Ale v první řadĕ vĕdomí, že mám ve svém srdci a v srdci Evropy kamarádku, která se jmenuje Mirka. Dĕkuji ti, Mirko, za všechno a zase nĕkdy na vidĕnou. Mám tĕ moc ráda.

Lucie Růžičková: (25.04.2016 15:31:28)

Dobrý den, minulý týden jsem absolvovala týdenní intenzivní kurz floristiky. Cely týden utekl velmi rychle. Organizace celého kurzu je výborná. Základy teorie, ale hlavně hodně praxe. Cena kurzu je vyhovující když si vzpomenu kolik materiálu si člověk odnese domů. Velice pohodový týden v příjemném prostředí. Paní Nováková je člověk na svém místě. Hodně elánu do dalších práci a brzy se budu těšit.

Charlotta: (18.04.2016 14:48:01)

Minulý týden jsme s dcerou absolvovaly kurz \"svatební kytice\". Nejen, že jsme se dozvěděly spoustu nových věcí, jak na to, ale paní lektorka Nováková byla prostě skvělá. Milá, trpělivá, kdykoli nápomocná. Byla to úžasná relaxace a pohlazení na duši. Děkujeme a těšíme se příště

Martina: (17.04.2016 16:17:50)

Zdravim vsechny budouci i soucasne nadsence o floristiku,minuly tyden jsem absolvovala jednodenni individualni kurz pro zacatecniky -vazba kvetin,a musim rict ze to bylo presne to co jsem potrebovala! Ac doposud naprosto floristikou nepolibena jsem byla behem jednoho dne vtazena do deje toho,cemu se vazba kvetin rika..v prijemnem prostredi s uzasnou pani lektorkou,ktera me detailne provedla zaklady vazani kvetin...prestoze je jasne,ze me ceka jeste spousta prace a hlavne treninku,ten jeden den mi poskytl presne to,co jsem potrebovala a od kurzu ocekavala...zadnou zbytecnou nepotrebnou omacku okolo,ale start pro to, abych mohla zacit vazat kvetiny:\n)za me velika spokojenost a moc dekuji!martina

Markéta: (16.04.2016 19:28:50)

Dobrý den, zúčastnila jsem se kurzu svatební floristiky a byla jsem velmi spokojená. Paní Nováková vše vysvětlovala srozumitelně a přesně i pro naprostého začátečníka. Děkuji.

Lenka Zahoranská: (05.04.2016 20:15:34)

Účastnila jsem se již tří floristických kurzů s různým zaměřením, a jelikož jsem byla velice spokojená po všech stránkách, těším se opět na tento víkend strávený ve společnosti paní Novákové, které bych chtěla navíc k dnešnímu svátku popřát vše nejlepší a stále tolik nadšení a elánu do další práce ve floristice.

lída: (28.03.2016 21:42:52)

v pátek jsem absolvovala další kurz u Mirky, tentokrát zaměřený na Velikonoce. Jako vždy jsem byla nadšená,. Bylo připraveno dostatečné množství a výběr čerstvých květin, Měli jsme možnost si vytvořit několik různých květinových vazeb pro vyzdobení bytu o velikonočních svátcích. Mirka byla jako vždy trpělivá a ochotná každé z nás poradit. Ze své zkušenosti mohu říci, že kdo jednou navštíví floristické kurzy u Mirky, opakovaně se vrací a vždy najde a naučí se něco nového. Proto mohu všem vřele doporučit. Určitě nebudete zklamané.i

Emília : (28.03.2016 20:24:56)

Dobrý deň, absolvovala som kurz svadobnej floristiky a som veľmi spokojná. Odporúčam

Helena Týcová: (22.03.2016 06:23:49)

Dobrý den,prosím o rezervaci na term.\n26.4.2016\nDěkuji Týmová\nJe možná platba na dvakrát?

Pavlína Nixbauerová: (19.03.2016 16:55:05)

Dobrý den, minulý víkend jsem absolvovala dvoudenní kurz svatební floristiky. Není nad to, si to všechno \"ošahat\". Zas mě to posunulo o kus dál. Moc příjemné prostředí a paní Novákové přeji, ať ji neopouští její nadšení předávat své zkušenosti dál.

iva: (28.02.2016 21:57:33)

Líbí se mi na kurzech, že má paní Mirka Nováková vše připravené do detailu, dostatek materiálu, mnoho rad a inspirací. Naposledy jsem absolvovala dekorační věnce a byl to super den. Díky Iva

Lenka: (22.02.2016 11:54:41)

Dobrý den ,\nprošly jsme kurzem pro začátečníky ( 23.1. ) a kurzem pro pokročilé ( 6.2.) a byla to neocenitelná zkušenost . Paní lektorka nás naučila pracovat s floristickým materiálem a oživila nám vazbu květin za což velmi děkujeme a vřele doporučujeme všem zájemcům .

Pavla Sýkorová: (25.01.2016 08:57:55)

zdravím všechny z kurzu od 11.01.2016 děkuji od srdíčka paní Novákové za profesionální přístup a trpělivost se kterou mi předala své zkušenosti.Vím,že budu muset hodně trénovat ,ale to mě baví a určitě udělám spoustě lidí radost.

Eva: Web (17.01.2016 21:46:06)

Tento týden od 11.1.-15.1.2016 jsem absolvovala intenzivní kurz aranžování a vazby květin u skvělé lektorky paní Miroslavy Novákové.Byl to pěkný týden v pěkném prostředí,ze kterého jsem si odnesla spoustu zkušeností,poznatků a inspirace.Doporučuji všem, kdo se chce zdokonalit v aranžování a vazbě květin.Paní Mirko,děkuji!Eva Š.

Martina: (11.01.2016 19:49:30)

Dobrý den, začátkem listopadu 2015 jsem se zúčastnila týdenního intenzivního kurzu floristiky a ráda bych ještě jednou velice poděkovala paní lektorce za profesionální, ale velice vstřícný a milý přístup. Kurz jsem si velice užila, byla to skvělá a tvořivá dovolená. Nové zkušenosti jsem se snažila ihned využít při tvorbě vánoční výzdoby doma, pro příbuzné a známé a hodnocení bylo skutečně úžasné. Pustila jsem se nejen do vázených vánočních věnců, ale i do vypichované vánoční vazby... a kupodivu se neopakoval žádný Ještěd :).\nPaní Mirko, přeji Vám v novém roce pevné zdraví, štěstí a ještě spoustu nadšených a spokojených účastníků vašich kurzů. Martina J.

Vlasta: (11.12.2015 18:14:17)

Paní Mirko, jsem ráda, že jste znova rozjela kurzy. Mám to sice k vám hodně daleko, ale už se zamýšlím, kdy si k vám přijdu \"odpočinout\" Rozeslala jsem vaši nabídku i dalším svým známým a nadšencům, takže počítám, že tam brzy budete mít někoho od nás z Moravy. Přeji at se daří a krásné Vánoce. Vlasta

Lenka: (02.12.2015 10:43:07)

Dobrý den, i já jsem se v neděli účastnila kurzu vypichovaných adventních věnců a vřele to mohu všem doporučit. Nejen, že jde o jinou techniku než klasické vázání, ale díky velmi pěkně vybavené učebně a citlivým doporučením paní lektorky jsem si sama vyzkoušela, jak si vytvořit něco opravdu pěkného. Navíc to byl moc příjemně strávený čas. Děkuji a přeji příjemný advent Lenka K.

Sabina a Eliška : (29.11.2015 19:48:27)

Dnes jsme absolvovaly s dcerou kurs vazby vypichovaných adventních věnců. Bylo to moc pěkné . Naučily jsme se novou techniku :) A velmi si zpříjemnily den v tuto uspěchanou dobu.\n S paní Mirkou jsme už absolvovaly kurs suché vazby. A všem vřele doporučujeme \n Sabina a Eliška Královi ze Žatce

lída: (06.11.2015 09:32:07)

dobrý den, jsem velmi ráda, že Mirka nevzdala své kurzy a opět jsme se mohli setkat a naučit se další květinové vazby. Zúčastnila jsem se kurzu 31.10 na téma podzimní a dušičková vazba. Ukázala nám, že ani toto téma vazby nemusí být smutná a všední. Nové prostory se jí moc povedly a věřím, že se tam budeme setkávat co nejčastěji a těšit se z krásných květinových vazeb. Mirko drž se a zachovej přízeň všem i těm méně šikovným. Lída

Jana Hrnčířová: (27.10.2015 16:43:45)

Dobrý den, po nějaké době jsem opět absolvovala další kurz - dušičková a podzimní výzdoba a opět jsem byla nadšená. Tentokrát už v novém, příjemném a útulném prostředí jsem opět získala nové zkušenosti a vytvořila si krásné dekorace. Už jsem se přihlásila na další 3 kurzy a moc se na ně těším. Ještě jednou děkuji za inspirující sobotu. Jana H.

Jana Holá: (14.10.2015 17:39:48)

Dobrý den, \njsem nadšena z kurzu svatební floristiky, velice příjemné prostředí, skvělá lektorka, spousta možností nácviku, krásný živý i doplňkový materiál. Pro milovníky floristiky i pro případnou budoucí práci je to výborný kurz. Těším se na pokračující - svatební kytice. Děkuji.

Andrea Szendzielarz: (06.10.2015 10:28:41)

S maminkou jsme absolvovaly jednodenní individuální kurz a byly jsme z něj naprosto unešeny. Paní Nováková stručně a věcně vysvětlí problematiku abyste se hned mohly věnovat praktické část, a pak nabídne radu a upozorní na případné chybičky. Krásná učebna, kde najdete vše, co ke svému dokonalému aranžmá potřebujete. Příště to bude kurz vánoční věnce!

Táňa Žáková: (14.09.2015 19:17:45)

Dobrý den, právě jsem se zúčastnila prvního víkendového kurzu v nových prostorech a byla jsem nadšená. Velice příjemné prostředí a skvělý přístup paní Novákové k výuce. Moc děkuji a těším se na pokračování. Ode mne za 1. Táňa Žáková

Naďa Pekařová: (11.08.2015 01:28:38)

Dobrý den, jsem velmi potěšena, že kurzy budou pokračovat. Několik jsem jich absolvovala a byly super. Jsem ráda, že jste to nevzdala, Mirko. Těším se na shledanou :-)

Věra Agnes Vimpelová: (08.08.2015 17:31:56)

Ahoj Mirko.Jsem velice ráda, že se kurzy budou opět konat. Tušila jsem, že to dlouho bez nich nevydržíš, vždyť je to Tvoje velká kobyla :o). Určitě se uvidíme.

Zdena Nováková: (19.04.2015 21:53:23)

Dobrý den,na začátku března sem se zučastnila intenzivního týdenního kurzu pro začátečníky a musím moc poděkovat paní lektorce,která byla velmi příjemná,milá a hlavně trpělivá.....odnesla sem si spoustu nápadu a inspirace.Práce s živými květinami kterých sem si přivezla domu několik mě hodně zajímala a bavila.Ještě jednou moc děkuji Zdena

Jitka Šmídlová: (12.04.2015 13:46:03)

Dobrý den,\nchtěla bych touto cestou poděkovat za vydařený kurz \"Svatba jako celek\", který nadmíru splnil moje očekávání a podpořil mě na nové pracovní cestě. Je velká škoda, že floristické kurzy pod vedením p. Novákové nebudou nadále pokračovat!\nJeště jednou díky p. Mirko.

Stanislava Huserková: (22.03.2015 22:31:33)

Jsem moc ráda, že jsem se rozhodla pro intenzivní kurz pro začátečníky a škoda jen, že to tak rychle uteklo. Kurz byl opravdu intenzivní, spousta materiálu, různé techniky, krásné prostředí. Moje nadšení samozřejmě pramení i z profesionálního přístupu a neuvěřitelné energie paní Mirky, která kurz vede. Ty její nachozené kilometry kolem každé z nás jí teda nezávidím, takže klobouk dolů před její trpělivostí a chutí učit i začátečníky. Kurz určitě doporučuji. Stáňa

Vlasta ČABLOVÁ: (26.02.2015 21:01:28)

Paní Mirko,děkuji., Děkuji za krásně strávenou sobotu/8.2.2015/, je to pro mě vždy úžasný den. Najdu si termín a opět přijedu, propůjčené materiály pošlu co nejdříve zpět.

Jana Hrnčířová: (08.02.2015 11:41:27)

Dobrý den, paní Mirko, další z kurzů, které jsem navštívila a nezklamal mě. Moc se mi líbilo, že jsme mohli pracovat s rostlinným materiálem různých druhů a tak jsme si vyzkoušeli práci s rozličnými stonky. Mockrát děkuji a všem vřele doporučuji.Jana

Budilová Iveta: (08.02.2015 10:04:47)

Z kurzu jsem přijela nadšená, hodně jsem se od paní Mirky naučila a již přemýšlím nad dalším kurzem. Všem vřele doporučuji, krásně strávený čas, děkuji.

Jana Hrnčířová: (29.01.2015 12:07:15)

Dobrý den, paní Mirko, navštívila jsem také kurz \"Šperky ze živých květin\" a musím souhlasit s paní Blankou, že to byl skvělý kurz. Původně jsem chtěla navštívit pouze dva kurzy, ale tak moc mě to baví, že budu pokračovat i v dalších kurzech. Líbí se mi příjemné prostředí a široká škála rostlinného a dekoračního materiálu a samozřejmě váš profesionální, ale přátelský přístup. Pokud by chtěl někdo začít s floristikou nebo si chtěl doplnit znalosti, doporučuji všem tyto kurzy. Děkuji a těším se na příště. Jana

Stránka:1234>

Kategorie článků

Novinky

Dárkový balíček

25.05.2017

 Ke každému kurzu nebo semináři obdrží účastníci uvítací balíček floristických materiálů. Akce platí: červenec-prosinec 2017.
Více...

AKCE

25.01.2017

Při přihlášení dvou účastnic bude mít druhá účastnice slevu 30% z ceny semináře. O tutu slevu je potřeba požádat již při objednávce (uveďte: sleva pro…
Více...

Facebook likebox